Gratis APK in Eindhoven? Boek een grote beurt inclusief APK keuring

Wilt u uw auto in Eindhoven gratis APK laten keuren? Wanneer u bij ons komt voor een grote beurt voor uw auto krijgt u de APK keuring er gratis bij! Als familiebedrijf hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in onderhouden en herstellen van auto’s. Een persoonlijke en betrouwbare service maakt daar natuurlijk deel van uit. Bij ons bent u als klant geen nummer, maar kennen wij onze klanten persoonlijk. Er zijn altijd twee monteurs aanwezig waardoor u altijd dezelfde monteur treft. Naast het uitvoeren van APK keuringen in Eindhoven zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van een onderhoudsbeurt voor alle type auto’s. Ook voeren wij graag alle voorkomende reparaties aan uw auto uit. Kan uw auto wel een poetsbeurt gebruiken? Wij geven uw geliefde auto een handmatige poetsbeurt voor zowel het interieur als het exterieur. Zo rijdt u straks weer rond in een blinkende auto! Meer weten over de services van ons autobedrijf in Eindhoven? Bel gerust of kom langs voor een kopje koffie!

Uitgebreide controle bij APK in Eindhoven

Is uw auto weer toe aan een APK in Eindhoven? In onze autogarage in Eindhoven voeren wij een uitgebreide controle uit op basis van alle punten die belangrijk zijn om veilig te kunnen rijden. Denk hierbij aan remmen, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Ook worden uw voertuigbewijs en het voertuigidentificatienummer gecontroleerd. Ten slotte wordt er uiteraard ook gekeken naar aspecten die voor het milieu van belang zijn, zoals de uitlaatgassen die vrijkomen. Om dit te meten wordt er een roetmeting uitgevoerd bij dieselauto’s en bij benzineauto’s wordt er een viergasmeting gedaan. Voor het uitvoeren van de APK in Eindhoven bij onze garage zijn wij RDW erkend. Dit betekent dat u er van verzekerd bent dat de keuring eerlijk wordt uitgevoerd. Na de keuring zullen wij u altijd bellen over wat de uitslag is van de keuring, en geven wij u advies. Laat uw auto op tijd APK keuren door alvast een afspraak te plannen!

APK Eindhoven

Opslag voor uw extra set zomer- en winterbanden

Naast onze services zoals het uitvoeren van een uitgebreide APK in Eindhoven, bieden wij opslag voor uw extra set zomer- en winterbanden. Als u in het bezit bent van een dubbele set banden blijft er natuurlijk een set over die ergens bewaard dient te worden. Wij beschikken over een goed beveiligde ruimte buiten de invloed van zonlicht, waar u de set met een gerust gevoel kunt achterlaten. De banden worden voorzien van een etiket met daarop uw gegevens en kenteken van uw auto. Wilt u meer weten over de opslag van uw banden of wilt u uw banden laten vervangen tegen zeer concurrerende prijzen? Neem direct contact met ons op!