Onze autogarage in Eindhoven is het vertrouwde adres voor uw auto

Wilt u uw geliefde auto laten onderhouden, keuren of poetsen? Onze autogarage in Eindhoven is hét vertrouwde adres voor uw auto. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het garage vak en weten precies hoe wij alle voorkomende reparaties aan uw auto kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn wij een echt familiebedrijf en kennen iedere klant persoonlijk. Bij ons bent u dus geen nummer, maar kennen wij onze klanten bij naam. Er zijn altijd twee monteurs aanwezig in ons autobedrijf in Eindhoven, dus u zult altijd dezelfde monteur treffen. In onze garage kunt u ook terecht voor het laten uitvoeren van onderhoud. Zo verlengt u de levensduur van uw auto en bent u ervan verzekerd dat u veilig de weg op gaat. Daarnaast voeren wij ook apk-laswerk uit en doen wij laswerk voor oldtimers. Verder bieden wij een beveiligde plek voor uw zomer- of winterbanden nadat deze zijn gewisseld. Meer weten over de services van onze autogarage in Eindhoven? Bel ons gerust of kom langs voor een kopje koffie!

Volledige poetsbeurt voor uw auto en APK keuring in onze autogarage in Eindhoven

Wij gaan in onze autogarage in Eindhoven graag voor u aan de slag om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Bij een volledige poestbeurt wassen wij uw auto en poetsen of polijsten wij deze. Daarnaast zitten waxen, velgen reinigen, banden zwart maken, stofzuigen en opfrissen van het interieur ook inbegrepen in deze service. Ook reinigen wij de bekledingen en poetsen wij de ramen blinkend schoon. Dit voeren wij allemaal zeer secuur en handmatig uit, zodat er geen krasje te bekennen valt. En wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor de APK in Eindhoven? Wij zijn een RDW erkend autobedrijf in Eindhoven waardoor u verzekerd bent van een eerlijke en betrouwbare keuring. Tijdens de keuring controleren wij alle punten die van belang zijn om veilig te rijden. Daarnaast keuren wij de aspecten die voor het milieu belangrijk zijn. Plan direct een afspraak bij onze autogarage in Eindhoven om uw auto APK te laten keuren!

Autogarage Eindhoven

Laswerk voor occasions en oldtimers

Als autogarage in Eindhoven is laswerk één van onze specialisaties. Hierbij hanteren wij een vakkundige en specialistische werkwijze. Zo zullen wij eerst het roestige deel verwijderen. Daarna maken wij een nieuw passend deel om in het verwijderde deel te plaatsen. Vervolgens wordt alles netjes bijgeslepen en zetten wij het in de grondverf. Dit gebeurt allemaal volgens de APK voorschriften. Bij oldtimers is het ook mogelijk dat we na het lassen en slijpen ook plamuren, schuren of spuiten. Wilt u langskomen voor reparatie, onderhoud of een poetsbeurt in onze autogarage in Eindhoven? Neem direct contact op om een afspraak te plannen!