Ons autobedrijf in Eindhoven is het vertrouwde adres voor uw auto

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en persoonlijk autobedrijf in Eindhoven? Wij zijn een echt familiebedrijf waar de klant nog echt klant is. U bent hier geen nummer, want wij kennen al onze klanten persoonlijk. Er zijn altijd twee monteurs aanwezig waardoor u dus altijd dezelfde monteur treft. Wij voeren alle voorkomende reparaties uit aan alle merken en typen auto’s. Daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres voor een onderhoudsbeurt van uw geliefde auto. Ook zijn wij RDW erkend om een APK keuring uit te voeren. U kunt er dus altijd op rekenen dat dit op een eerlijke manier gebeurt. Is uw auto toe aan een volledige poetsbeurt? Voor zowel het interieur en exterieur maken wij uw auto graag handmatig schoon, zodat deze weer glimt als ooit te voren. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken. Of kom gezellig langs bij ons autobedrijf in Eindhoven. De koffie staat al voor u klaar!

Reparatie en laswerk bij ons autobedrijf in Eindhoven

Aan auto’s sleutelen is ons vak en dat doen wij met passie in alle werkzaamheden binnen ons autobedrijf in Eindhoven. Wij zorgen goed voor uw auto, zodat u er nog lang met plezier in kunt rijden. Door uw auto goed te onderhouden, verlengt u namelijk de levensduur. Wij geven uw auto graag een grote beurt of kies voor onze beurt inclusief APK in Eindhoven. In dat laatste geval is de APK keuring geheel gratis! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een kleine beurt, winterbeurt of vakantiebeurt. Met deze laatste gaat u goed voorbereid op vakantie en komt u onderweg niet voor verrassingen te staan. Op het gebied van groot onderhoud hebben wij drie specialisaties, namelijk het onderhouden of vervangen van de distributieriem, koppakking en koppeling. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Neem contact op met onze autogarage in Eindhoven om een afspraak in te plannen!

Autobedrijf Eindhoven

APK-laswerk en laswerk voor oldtimers

Ons autobedrijf in Eindhoven is ook gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande laswerkzaamheden. Zo voeren wij APK-laswerk uit, maar doen wij ook laswerk voor oldtimers. Eerst verwijderen wij het roestige deel en daarna maken wij een passend deel wat secuur in het verwijderde deel wordt gelast. Dit wordt allemaal uitgevoerd volgens de officiële APK-voorschriften. Vervolgens wordt alles netjes bijgeslepen en in de grondverf gezet. Heeft u een oldtimer? Indien u dit wenst kan na het lassen en slijpen ook geplamuurd, geschuurd of gespoten worden. Wilt u uw auto laten repareren of onderhouden voor een eerlijke prijs? Neem direct contact op met onze autogarage in Eindhoven om een afspraak te maken!